Zo maak je je restaurant klaar voor de zomer

Nu de zomer nadert, wordt het tijd om jouw restaurant klaar te maken voor lange zomerse dagen. Hoe doe je dit nou beter dan met een slush puppy machine van Horeca Webstore? Lees hier voor nog meer tips.

Maak het netjes

Natuurlijk is het belangrijk om jouw restaurant zomerklaar te maken. Hetzelfde als wat je met je huis doet voor de zomer begint, moet je dit ook doen voor je restaurant. Houdt dus een grote schoonmaak en verander de decoratie. Zet de tafels en stoelen eventueel anders, een nieuw likje verf op de muren, een paar planten en bloemen en je restaurant ziet er al veel beter uit voor de zomer. Maar alleen het netjes maken is niet genoeg. Kijk hier voor nog meer belangrijke punten waar je op moet letten.

Vernieuw je spullen

Soms is het nodig om bepaalde producten te vernieuwen. Kijk dus van te voren wat toe is aan vernieuwing en koop het op tijd. Zeker voor de zomer is het belangrijk dat je een goede ijs machine, slush puppy machine, vriezer en koelkast hebt. Op deze manier kan je altijd wat kouds serveren. Als er ook nog eventueel meubels aan vernieuwing zijn, kan je gaan kijken voor een heel ander concept voor in de zomer.

Waarom de slush puppy machine van Horeca webstore?

De naam slush puppy, komt daadwerkelijk van het merk slush puppy. Hoewel hier nooit een andere naam voor gegeven is, zijn er wel nog heel veel andere soorten merken die een slush puppy machine verkopen. Het gaat er namelijk om dat de machine het goed doet, het merk wat er op staat, is wat minder belangrijk. Tegenwoordig zijn er dus verschillende soorten slush puppy machines in verschillende maten waardoor er voor elk restaurant wel de juiste tussen zit. Kijk anders een bij de slush puppy machine van horeca Webstore.

Vernieuw je menu

Bij het naderen van de zomer, hoort ook het vernieuwen van de menu. Haal dus wat gerechten die erg winters zijn of het niet zo goed doen van de menu kaart, en zet er een paar lichtere gerechten op. In de zomer zit namelijk niemand op erwtensoep te wachten maar juist wel op bijvoorbeeld op watermeloen met kaas. Het vernieuwen van de ijskaart, met slush puppy, is ook een goed idee. Zo kun je jouw slush puppy machine van horeca webstore nog meer gaan gebruiken.