Onze diensten

Het opstarten van een horeca onderneming kan een lastige klus zijn. Veel beginnende ondernemers hebben geen idee waar ze moeten beginnen. U kunt bij ons terecht voor het beste advies, de juiste ondersteuning en betrokkenheid met betrekking tot het opstarten van een horeca onderneming.

 

Onze expertises

Wilt u graag een horeca onderneming starten, maar bent u aan het twijfelen welk type horecabedrijf het beste bij de markt en bij u als ondernemer past? Door ons breed scala aan ervaren adviseurs hebben wij de juiste expertise in huis voor elk type horecabedrijf. Hierbij kunt u denken aan restaurants, hotels, cafés, snackbars, discotheken en nog veel meer.

Stappenplan horeca start-up

Onze adviseurs ondersteunen en adviseren tijdens het gehele traject. Hierbij wordt een stappenplan gehanteerd, die achtereenvolgend met u wordt doorlopen. Dit stappenplan bevat aspecten die voor elke horeca start-up van toepassing zijn. Het stappenplan blijft dus altijd hetzelfde, ongeacht het type horecabedrijf,  Het stappenplan dat onze adviseurs doorlopen samen met u doorlopen ziet er als volgt uit:

  1. Inschrijving KVK
  2. Controle bestemmingsplan gemeente
  3. Vergunningen aanvragen
  4. Veiligheidsmaatregelen treffen
  5. Inschrijving NVWA
  6. Werkwijze volgens HACCP

 

Afspraak maken

Heeft u een vraag, wilt u een afspraak maken of bent u benieuwd naar onze diensten? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier.

Wij zullen proberen om binnen 2 uur een reactie te geven op uw vraag.