Spectaculaire BBQ op locatie behulp van Barbecue Catering Nederland

Vind je het leuk om binnenkort een barbecue op locatie te organiseren voor een select groepje mensen? Tegen die tijd zijn de maatregelen rondom het coronavirus hopelijk weer wat versoepeld en kun je weer meerdere mensen uitnodigen. Vanzelfsprekend wel allemaal op 1,5 meter afstand, dat dan weer wel. Barbecue Catering Nederland biedt zelfs speciale aanbiedingen rondom COVID-19. Zo is het mogelijk om op 1,5 meter afstand toch lekker te barbecueën. Dus ben je nog op zoek naar een BBQ op locatie en kun je wel wat hulp gebruiken bij het tot in de puntjes organiseren van deze BBQ op locatie met de inachtneming van de huidige maatregelen door het RIVM, dan weet je nu waar je moet zijn!

Organiseer je eigen BBQ op locatie

Heb je al eens gedacht aan een winter BBQ op locatie? Dat is passend bij deze tijd van het jaar. Veel mensen denken dat je alleen kunt barbecueën als het hoogzomer is, maar niets is minder waar. Zelfs als het buiten sneeuwt en de temperaturen dalen tot het vriespunt, dan kun je nog steeds barbecueën. Natuurlijk niet in de vrieskou, maar wel gezellig in je overkapping met een kacheltje of een heater aan. Bereid een lekker stuk vlees erbij en jouw culinaire avond in de tuin is compleet. Of je stuurt je man steeds naar buiten en gaat vervolgens binnen het malse vlees opeten; het is maar net wat jullie fijn vinden. Kan echter niemand goed barbecueën maar wil je toch een gezellige BBQ op locatie, dan kun je natuurlijk ook mensen inhuren. De kok bereidt en grilt de smakelijke barbecue gerechten voor jou en de gasten. Dit is leuk met een select groepje aan mensen, maar je kunt ook groter denken aan een bedrijfsfeest of een bruiloft. 

Winterbarbecue

Om een succes te maken van de winterbarbecue, dan kies je voor een complete beleving voor jou en je gasten. Het bedrijf komt graag de BBQ op locatie verzorgen bij jou in de achtertuin. Het grote assortiment aan vlees, maar ook vis en groenten, zullen met veel liefde en plezier worden bereid op een professionele Big Green Egg.